:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Review Produk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Review Produk. Papar semua catatan

Jumaat, 28 Julai 2017

TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!



TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Salam pagi jumaat penuh barokah!
Harini saya nak share pengalaman saya sendiri sebagai pengguna setia FEMILAC.
Yela, nak menjual pada orang, tentulah kita kena guna jugakan? Barulah kita dapat berkongsi cerita dengan kawan-kawan, berkongsi pengalaman sendiri yang menggunkaannya adalah lebih best kan?

Rabu, 5 Julai 2017

Omar & Hana | Animasi Terbaik Untuk Anak-Anak Kecil

Omar & Hana | Animasi Terbaik Untuk Anak-Anak Kecil

Assalamualaikum.. Hi readers semua.. Malam ni kita bersiaran lagi ye.. Menaip entri yang dah lama sangat tertangguh.

Perasan tak, Sekarang ni kita diperkenalkan dengan nyanyian lagu buat anak-anak kecil dari Omar & Hana kan? Perasan tak? Kalau sebelum ni kita biasa dengar lagu untuk anak-anak ni, lagu dari Didi & Friends. Kali ni, kita diperkenalkan dengan nyanyian dari Omar & Hana pula. 

Jumaat, 30 Jun 2017

Gigitan Nyamuk & Serangga? ~ Minyak Yu Yee Kan Ada ~


Gigitan Nyamuk & Serangga? ~ Minyak Yu Yee Kan Ada ~


Assalamualaikum. Hi readers..
Selamat Hari Raya.. Salam Syawal buat semua..Masih bercuti raya di kampung ke tu? Saya dah selamat kembali ke tempat asal. Ddy zara zhareef dah start kerja dah..

Sabtu, 17 Jun 2017

E-Operasi? Apa Itu E-Operasi?



E-Operasi? Apa Itu E-Operasi?


Bagaimanakah ia berfungsi? Untuk pertama kalinya saya mendengar tentang E-Operasi ini. Dewasa kini banyak kemajuan yang telah dilakukan dalam sistem-sistem pendidikan. E-Operasi ini merupakan Modul Pengurusan Guru yang mana ianya merupakan modul pengurusan daripada Kementerian Pendidikan Malaysia.

Sabtu, 3 Jun 2017

SAPS Sangat Membantu Meningkatkan Kecemerlangan Pendidikan Anak


SAPS Sangat Membantu Meningkatkan Kecemerlangan Pendidikan Anak


Assalamualaikum.. Pada dewasa kini, teknologi yang pesat membangun sangat memudahkan segala urusan kita semua. Ini termasuklah dalam proses pembelajaran anak-anak di sekolah. Anak-anak juga masih boleh dipantau tahap kecemerlangannya oleh para ibu bapa.
Para masa kini, kita seringkali mendengar apa itu SAPS Ibu Bapa.

Khamis, 18 Mei 2017

Membantu Melegakan Sakit Kepala-Minyak Yu Yee Cap Limau


Membantu Melegakan Sakit Kepala Minyak Yu Yee Cap Limau


Assalamualaikum.. Hai readers. 
Harini saya nak share la salah satu kelebihan minyak yu yee ni untuk diri saya sendiri. Yela, kata minyak yu yee ni untuk seisi keluarga kan. So, bukan anak je guna, mamanya pun mesti la nak guna juga.

Ahad, 7 Mei 2017

Deluve Nail Clipper With Magnifier By Lunavie

Deluve Nail Clipper With Magnifier By Lunavie


Assalamualaikum.. Hai readers!.. 
Malam ni saya nak share sesuatu untuk geng geng mommy macam saya. Alaaa, kalau bab barang untuk anak ni, mak mana yang tak excited kan?!

Ahad, 30 April 2017

Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Assalamualaikum.. Hai readers!..

Hari ini saya nak share 1 perkara yang menarik. Rasanya korang pun suka sangat-sangat!.. Harini, saya nak share 1 hadiah yang menarik yang saya rasa berbaloi sangat-sangatlah kalau korang berjaya miliki! Hadiah yang dikatakan mempunyai nilai harganya yang tersendiri!.. Nampak tak betapa bernilainya sesebuah hadiah tu?

Selasa, 25 April 2017

Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka


Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka 

Assalamualaikum.. Hai readers sekalian..

Hari ini saya nak share satu produk yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan semua.. Nak tahu tak produk apa? Produk ni sangat-sangat membantu dalam penyembuhan luka yang dialami. 

Sabtu, 15 April 2017

Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini


Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini

Assalamualaikum.. hai readers.. Berkesempatan ni saya nak share sikit la tentang Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa kini ni.. Memang dah lama sangat-sangat saya dengar tentang minyak ni.. Tapi entah kenapa sebelum ni tak pernah beli pun. Mungkin sebelum ni pada fikiran saya, Minyak Yu Yee ni untuk baby je.. Rupanya tidak!.. Orang dewasa pun boleh menggunakannya.

Khamis, 13 April 2017

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


Assalamualaikum.. Hai readers. Hari ni kita nak share something yang mesti korang pun suka. Benda percuma,siapa taknak kan? Kalau kita tentu-tentunya la nak. 

Khamis, 6 April 2017

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Assalamualaikum.. hai readers. Kita nak share sikit ni. Ehh, wajib share tau. Sebab apa? Sebab kita excited sangat sangat dapat benda ni.. Nak tahu apa? Starter Pack Excited by Asma Felt Box ni. Ingat tak haritu kita ada share pasal satu online shop ni. Dia jual barangan untuk menghasilkan kraf, d-i-y, haaa, kita kan suka ber-craft, tentunya kita mesti dapatkan set ni.

Rabu, 15 Mac 2017

Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Assalamualaikum.. Hai readers.. Harini kita nak share sikit tentang satu produk ni tau. Confirm ni kalau korang yang ada masalah selulit, mesti nak try produk ni. Produk ni best tau. Kita of course la dah guna. Nak-nak pula baru lepas bersalin ni kan, tentu juga sesetengah part tu dah mengembang, mengecut bagai, selulit lagi, pening cari jalan penyelesaiannya.. Mujur la jumpa dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream ni. Dah try, ada nampak kesannya sikit. (Maklumlah pakai tak konsisten kan)